Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Manastir Rakovica predstavljen na sajmu u Moskvi

sreda, 03. april 2013

Sa leva na desno: direktor TOB Dejan Veselinov, ambasador Republike Srbije u Rusiji dr Slavenko Terzić, predsednik UO TOB Đorđe ČabarkapaManastir Rakovica predstavljen je na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi – MITT 2013, u okviru turističke ponude Beograda u kojoj je akcenat stavljen na kratkom boravku i verskom turizmu. Predsednik Upravnog odbora Turističke organizacije Beograda i zamenik direktora JP „Poslovni centar Rakovica“, Đorđe Čabarkapa, kao član delegacije dao je značajan doprinos promociji opštine Rakovica istakavši potencijale manastira Rakovica za verski turizam.

Na sajmu u MoskviNa ovom sajmu održanom 20-23. marta Turistička organizacija Beograda predstavila je celokupnu turističku ponudu. Osim velikog interesovanja za ponudu City Vreak Beograd i posetu kulturnim, sportskim i zabavnim manifestacijama, turistički poslenici Rusije pokazali su i veliko interesovanje za crkve i manastire na području Beograda. U okviru te turističke ponude predstavljeni su Hram svetog Save, ruska crkva Svete Trojice, Saborna i crkva Svete Petke i Ružice, kao i manastir Rakovica gde su sahranjeni srpski patrijarsi Pavle i Dimitrije.

Lane je Beograd posetilo 27 odsto više gostiju iz Rusije nego prethodne godine. Da bi se pospešio dolazak turista iz Rusije, na tamošnjem sajtu http://www.srbija.ru/ od sada će se naći informacije i vesti o turističkoj ponudi Beograda.

Uz Turističku organizaciju Beograda, na štandu Turističke organizacije Srbije na MITT-u 2013. nastupile su i turističke organizacije Vojvodine, Niša, Kuršumlije, turistička agencija Apelsin iz Moskve, Atomska banja - Gornja Trepča, agencija R-turs i Luna travel.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana