Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НАДЗОРНИ ОДБОР

Утврђује пословну стратегију и пословне циљеве јавног предузећа и стара се о њиховој реализацији; усваја извештај о степену реализације програма пословања;доноси годишњи програм пословања, уз сагласност оснивача; надзире рад директора;врши унутрашњи надзор над пословањем јавног предузећа;успоставља, одобрава и прати рачуноводство, унутрашњу контролу, финансијске извештаје и политику управљања ризицима; утврђује финансијске извештаје јавног предузећа и доставља их оснивачу ради давања сагласности; доноси статут уз сагласност оснивача; одлучује о статусним променама и оснивању других правних субјеката, уз сагласност оснивача; доноси одлуку о расподели добити, односно начину покрића губитка уз сагласност оснивача; даје сагласност директору за предузимање послова или радњи у складу са законом, статутом и одлуком оснивача; именује извршне директоре јавног предузећа; закључује уговоре о раду на одређено време са директором предузећа, односно уговоре о раду са извршним директорима предузећа; врши друге послове у складу са законом, статутом и прописима којима се уређује правни положај привредних друштава.

Надзорни одбор не може пренети право одлучивања о питањима из своје надлежности на директора или друго лице у јавном предузећу.

 

МИЛОСАВ МИЛИЧКОВИЋ - председник НО

Milosav-Milickovic-velika Рођен је 4. јуна 1959. године.

Дипломирао је на Машинском факултету Универзитета у Београду.

Звање магистра индустријског менаџмента стекао је на факултету „Унион“ у Београду.

Током рада у струци у привреди Раковице више пута је награђиван је у више наврата. Добитник је низа признања и награда из области машинства. Биран је за народног посланика и градског одборника у више наврата.

Био је члан скупштинских одбора:

  • Одбора за привреду, регионални развој, туризам и енергетику,
  • Одбора за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу,
  • Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације, као и члан више парламентарних делегација.

Оснивач је Српске напредне странке, члан њеног председништва, члан Главног одбора и потпредседник Градског одбора Београд. На изборима 2012. године изабран је за председника Градске општине Раковица. Активан је спортиста и носилац црног појаса у каратеу.

Мр Милосав Миличковић говори енглески језик. У браку је са Снежаном.

 

НИНА ЗЕЧЕВИЋ - члан НО

processed

 

Рођена 11.05.1993. године.

Завршила основну школу "Коста Абрашевић" и Архитектонско техничку школу.

Дипломирала на Архитектонском факултету у Београду.

Запослена у Градској општини Раковица од 2019. године.

Течно говори енглески језик.

 

 

ДРАГАНА СИМИЋ - члан НО

slikaРођена 6. јуна 1970.године.

Дипломирала на факултету у Београду 2013. године на катедри за Индустријско економски менаџмент и стекла је звање дипломирани менааџер економије.

Запослена је у Јавном предузећу „Пословни центар Раковица“ од 2009. године на месту стручног сарадника за јавне набавке. Године  2011. године положила је стручни испит и стекла сертификат службеника за јавне набавке .

Радила је у Јавном предузећу „Пословни центар Раковица“ на следећим позицијама: у периоду од  2011. године до 2013. године као шеф Службе за јавне набавке, а од  2013. године до 2019. године као самостални стручни сарадник за јавне набавке.

Од 2019. године обавља послове координатора у Сектору за јавне набавке,  интерну контролу, финансијско управљање, услуге  и одржавање гробља. Од 1998. године до 2004. године радила је у одељењу за финансије фабрике „Рекорд“ у Раковици.

Течно говори шпански језик, а служи се енглеским и руским језиком.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana