Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

scrakovica-logoСПОРТСКИ ЦЕНТАР РАКОВИЦА налази се на територији општине Раковица, у Улици Вишевачка број 2, практично преко пута ИМР-а, а недалеко од железничке странице Раковица. Пратећи све актуелне трендове, овај Спортски центар настоји да задовољи потребе својих корисника бројним спортским и рекреативним садржајима.

Спортски центар својим корисницима нуди богат садржај спортских активности. 

Упонудису спортска дворана површине 1000м2, са једном од најбољих паркетних подлога у граду. У оквиру дворане налазе се и трибине од преко 1000 места

 Фитнес центар  у СЦ Раковица располаже са најсавременијом  теретаном "HAMMER GYM ", опремљеном справама светског лидера у производњи опреме за фитнес "LIfe Fitness ".

Такођена располагању је и сала за борилачке и фитнес спортове која је облозена првокласном татами подлогом.

Након спортских активности можете се опустити и освежити у пријатном амбијенту кафића који се налази у самом центру.

Спортски центар сарађује са клубовима и професионалним спортистима, тако да је овде могуће тренирати: рукомет, футсал, флорбол, борилачке спортове и др.

У објекту Спортског Центра се поред редовних програмских активности организују разна спортска такмичења, бројне спортско рекреативне манифестације, првенствене утакмице и програмске активности намењене специфичним циљним групама.

Спортски центар Раковица основан је 1. фебруара 2000. године. Након вишегодишњег настојања решена су правно-имовинска питања, а сам Спортски центар прошао кроз трансформацију из друштвеног у државно власништво. Тиме се отворила могућност за већа улагања у сам објекат и спољне терене.

Од јула 2014. године Спортски центар Раковица послује као део ЈП “Пословни центар Раковица" чији је оснивач Градска општина Раковица.

И поред објективних тешкоћа у функционисању, као и реалне непходности за комерцијализацијом појединих садржаја, Спортски центар Раковица не заборавља ни своју друштвену улогу у популаризацији и промоцији спорта и рекреативних активности посебно међу децом, што се огледа кроз броје активности чија су циљна група и учесници управо деца основношколског и средњешколског узраста.

ЦЕНОВНИК УСЛУГА

ДОБРОДОШЛИ!

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana