Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

scrakovica-logoСпортски центар Раковица налази се у самом срцу Кошутњака у улици Мајора Добросава Тешића број 9, у општини Раковица. Пратећи све актуелне трендове, овај спортски центар настоји да задовољи потребе својих корисника бројним спортским и рекреативним садржајима.
Својим корисницима, како професионалним спортистима и клубовима, тако и рекреативцима, овај центар нуди богат садржај спортских активности.
У понуди су спортска дворана површине 1.100 кадратних метара, са једном од најбољих паркетних подлога у Београду, затим теретана, фитнес сала, мултифункционални терен и сала за борилачке спортове. Уз недавно обновљене трибине са више од 1.000 места, центар нуди угодан боравак свим посетиоцима овог храма спорта у Раковици.
Модеран фитнес центар је површине 300 квадратних метара и располаже најсавременијом теретаном „Хамер Џим”, која је опремљена справама светског лидера у производњи опреме за фитнес.
Од садржаја који су на располагању издваја се и мултифункционални терен на отвореном намењен за одбојку, мали фудбал и тенис. У оквиру спортске дворане налазе се и сала за борилачке спортове као и сала за женски фитнес које су обложене првокласном татами подлогом и најсавременијим реквизитима за фитнес, пилатес, тае бо, јогу, зуму и остале женске спортске активности.
Више од две деценије Спортски центар Раковица сарађује са бројним београдским спортским клубовима и професионалним спортистима, тако да је дворана погодна за бројне колективне спортове, пре свега рукомет, кошарку, фудбал, футсал, флорбол, затим за припреме професионалних спортиста, као и за борилачке спортове (бокс, карате, теквондо и сл.).
Спортски центар Раковица основан је 1. фебруара 2000. године. Кроз 20 година постојања прошао је велику трансформацију. Захваљујући већим улагањима у сам објекат и спољашњи терен, израстао у модерну спортску дворану, где је понуђеним садржајима обогатио спортску понуду не само Раковице већ и читавог Београда.
Од јула 2014. године Спортски центар Раковица послује у оквиру Јавног предузећа „Пословни центар Раковица" чији је оснивач Градска општина Раковица.
Центар је са целокупном понудом током читаве године доступан свим грађанима Раковице и Београда.
У храму спорта у Раковици, осим редовних програмских активности, организују се спортска такмичења, бројне спортско-рекреативне манифестације, првенствене утакмице и програмске активности намењене специфичним циљним групама. Дворана је погодна за остале врсте врсте догађаја, за културно-забавне приредбе и концерте, конгресне скупове и бројне друге манифестације.
ДОБРОДОШЛИ!
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana