Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i njena letnja varijanta Basta Gaucosa. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je kafana Stari Blay pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je klub Tash Machine, poznatiji kao Taš Mašina, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Спортски центар активности
Besplatan kardio trening za žene
ponedeljak, 01. septembar 2014

kardioSportski centar Rakovica u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladnu, organizuje program besplatnog kardio treninga za žene.

Program obuhvata trening na kardio spravama u teretani Sportskog centra Rakovica. Predviđeni tremini u kojima korisnice mogu trenirati su svakim radnim danom i subotom i to od 11 do 12h, kao i od 12 do 13h. Program je besplatan i mogu se prijaviti sve žene od 20 do 50 godina.

Broj slobodnih mesta je ograničen. Sve ostale informacije možete dobiti od naših zaposlenih na broju telefona teretane 011/35-64-185. 

 


free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana