Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Donacija lektire za školsku biblioteku

utorak, 02. april 2013

Besplatno zimovanje na BleduPovodom 02. aprila - Međunarodnog dana knjige za decu, direktor Javnog preduzeća„Poslovni centar Rakovica“ Andrija Čupković uručio je biblioteci OŠ Ivo Andrić donaciju kompleta lektire, za učenike od petog do osmog razreda.

“Na poziv člana školskog odbora Saše Kostića, koji nam se obratio s molbom da izađemo u susret učenicima škole Ivo Andrić, čija biblioteka nije imala dovoljno sredstava da kupi potrebnu lektiru za učenike viših razreda, JP Poslovni centar Rakovica doniralo je oko 100 knjiga koje su bile neophodne školskoj biblioteci”, rekao je Andrija Čupković, direktor JP Poslovni centar Rakovica.

Ovo javno preduzeće finansiralo je kupovinu više od 20 naslova, medju kojima su “Tom Sojer” Marka Tvena u okviru lektire za peti razred, “Družina Sinji galeb”koju čitaju šestaci, kao i dela Ive Andrića, Miroslava-Mike Antića i drugih pisaca.

 

Podsećamo da je Javno preduzeće Poslovni centar Rakovica Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ prošle godine doniralo lopte za fudbal, odbojku i košarku, kao i drugu neophodnu opremu, a u okviru uređenja prostora oko školafinansiralo je izgradnju ograde oko škole, postavljanje video nadzora i osvetljenja, kao i čišćenje grafita sa njene fasade. Najbolji đaci o trošku Poslovnog centra u januaru ove godine putovali su na zimovanje u Sloveniju, dok će najbolje učenike iz svih škola sa područja Rakovice, to Javno preduzeće ovog leta nagraditi besplatnim letovanjem u Grčku.

Nastavak akcije uređivanja Rakovice, ići će u drugom pravcu - ka boljoj saradnji sa predsednicima skupština stanara. U dogovoru s njima 01. maja počeće program „800 malih projekata“, u okviru koga će u naredne četiri godine Poslovni centar Rakovica za svaku stambenu zgradu na području opštine uraditi po jedan projekat koji će rešiti neki od gorućih komunalnih problema.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana