Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Đaci iz Rakovice oduševljeni zimovanjem

nedelja, 10. februar 2013

Besplatno zimovanje na BleduSvih 90 osnovaca iz Rakovice koji su nagrađeni besplatnim zimovanjem na Bledu vratili su se oduševljeni boravkom u tom poznatom turističkom centru u Sloveniji. Ali prezadovoljni novim poznanstvima i druženjem bili su i njihovi slovenački vršnjaci. „Super je bilo. Stekla sam mnogo novih prijatelja. Razmenili smo adrese i sigurno dolazimo kod vas u Beograd“, ushićeno je rekla Maša Debeljak, učenica iz Bleda. I Nika Krajger bila je srećna. „Baš smo se lepo družili. Ja sam čak odabrala da ostanem sa drugarima iz Rakovice umesto da idem na skijanje“.

Na besplatnom zimovanju u Sloveniji u januaru i februaru ove godine đaci iz Rakovice boravili su u tri smene po sedam dana. Prva smena trajala je od 19. do 26. januara, sledeća je završena 2. februara, a treća je okončana 9. februara. Kompletne troškove njihovog prevoza, boravka na Bledu i izleta do Kranja, Ljubljane i pograničnog mesta Vilah u Austriji snosili su opština i “Poslovni centar Rakovica”.

Svaki dan njihovog boravka u Sloveniji bio je u potpunosti isplaniran, kaže direktor „Poslovnog centra Rakovica“ Andrija Čupković. “Najmlađi Rakovčani družili su se sa svojim vršnjacima iz Slovenije, učestvovali u tradicionalnim manifestacijama kao što je paljenje baklji oko Bledskog jezera, a posetili su i niz drugih turističkih zanimljivosti u toj zemlji. Program je bio pun aktivnosti, realizovan je uz pomoć profesionalnih turističkih vodiča i verujem da su se deca dobro zabavljala“, kaže Čupković.

Za besplatno zimovanje na Bledu izabrani su učenici koji se ističu po uspehu, koji su osvajali nagrade na školskim, gradskim i republičkim takmičenjima ili su ostvarili izuzetne sportske rezultate.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana