Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Započele pripreme za 800 malih projekata

ponedeljak, 04. mart 2013

Sastanak sa predsednicima skupština stanaraPredstavnici skupština stanara i „Poslovnog centra Rakovica“ započeli su razgovore o tome kako da se na najbolji mogući način realizuje program „800 malih projekata“, koji treba da se pokrene 1. maja.

Program će finansirati „Poslovni centar Rakovica“, sa idejom da se u naredne četiri godine za svaku stambenu zgradu na području opštine uradi po jedan mali projekat koji će rešiti neki od gorućih problema. Projekti će biti odabrani u dogovoru sa predsednicima i skupštinama stanara.

„Negde je problem popucalo i iskrivljeno prilazno stepenište kojim je rizično ići. Negde su neophodni gelenderi da prolaznici ne padaju po poledici ili kišovitom vremenu. Pojedinim zgradama nedostaje prolaz za invalide, a nekima video nadzor ili uređen ulaz....Radićemo ono što je najurgentnije po izboru i dogovorenoj dinamici sa skupštinama stanara“, kaže Andrija Čupković, direktor javnog preduzeća „Poslovni centar Rakovica“.

Projekti moraju da budu realni, a ne megalomanski, i finansijski izvodljivi za budžet „Poslovnog centra“ jer u Rakovici ima oko 800 stambenih zgrada, ne računajući privatne kuće, dodaje Čupković. Stoga akciju „Osamsto malih projekata“ nije moguće završiti u kratkom roku.

Na ovaj način „Poslovni centar Rakovica“ mogao bi godišnje da realizuje najmanje po 150 malih projekata. „To će biti prilično finansijsko naprezanje za „Poslovni centar“, ali mi, iako radimo na tržišnom principu, imamo i veliku socijalnu odgovornost prema građanima Rakovice i želimo da to pokažemo na delu“, ističe Andrija Čupković.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana