Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Najbolji osnovci Rakovice krenuli u Sloveniju

nedelja, 20. januar 2013

Besplatno zimovanje na BleduJP „Poslovni centar Rakovica“ i Opština Rakovica nagradili su 100 najboljih učenika osnovnih škola sa teritorije Rakovice besplatnim zimovanjem u Sloveniji, a prva grupa od 30 đaka krenula je jutros put Bleda.

Najbolje učenike, osim roditelja, ispratili su i predstavnici Poslovnog centra i Opštine Rakovica.

Osnovne škole Rakovice za besplatno zimovanje izabrale su decu istaknutu u nastavnim aktivnostima, odlascima na takmičenja i sportskim rezultatima, kao i mališane iz socijalno ugroženih porodica.

Druga grupa dece u Sloveniju polazi 26. januara, dok će treća grupa putovati 2. februara.

 

Prethodno je Opština Rakovica potpisala sa slovenačkom Opštinom Bled Pismo o namerama, a u planu je i potpisivanje Protokola o saradnji, čiji je cilj da Rakovica počne da koristi pretpristupne fondove Evropske Unije.

Osim Milosava Miličkovića, predsednika opštine, mališane su na zimovanje ispratili i njegov zamenik Dušan Đaković i predsednik Upravnog odbora JP „Poslovni centar Rakovica“ Vladan Kocić.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana