Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НАЈБОЉЕ МИНИ ПИЈАЦЕ У РАКОВИЦИ

subota, 23. jul 2022
Један од најбољих начина да се стекне увид у културу једне земље је кроз њену гастрономију, што је најбоље урадити посетом локалној мини пијаци. Ово је посебно пријатно ако сте туриста или студент и боравите у изнајмљеном стану или кући, где можете да уживате у укусним производима у свом дому далеко од куће. 
Kуповина на пијаци је и даље веома уобичајена у Србији, а главни град није изузетак. Са више од 8 отворених пијаца широм наше Раковице сваког дана (осим понедељка) наћи ћете пијаце у скоро сваком насељу.
На новим тезгама изложен је широк спектар најбољих домаћих производа, сирева, посластица и других гастрономских производа који величају добро познату српску кухињу.
Пијаце у саставу ЈП Пословни центар Раковица можете наћи у насељима Kанарево брдо, Миљаковац, Стара Раковица, Лабудово брдо, Видиковац и Петлово брдо.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana