Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ЛЕТЊИ СПОРТСKИ KАМП РАKОВИЦА 2022

sreda, 06. jul 2022
Велико интересовање влада и ове године за Летњи спортски камп Раковица 2022. Kамп се организује под покровитељством града Београда и Секретаријата за омладину и спорт. Право пријаве и ове године имали су сви основци са територије Градске општине Раковица узраста од 7 до 15 година. 
Са малишанима ће радити акредитовани тренери Дечијег спортског клуба "Панта реи", а обезбеђено је све што је малишанима неопходно за обављање квалитетног тренинг у природи (спортски реквизити, лопте, чуњеви, рекети као и хладни напици и здраве ужине).
Основци ће се током јула и августа у оквиру кампа #Раковица2022 опробати у шест спортских дисциплина: кошарка, одбојка, рукомет, фудбал, тенис и атлетика. Тренинзи ће бити организовани на спољашњем терену када се за то стекну временски услови или у великој сали Спортског центра Раковица.
Летњи спортски камп је замишљен тако да се деца опробају у бројним спортским дисциплинама у складу са својом кондицијом и физичком спремношћу, подељени у групама са вршњацима свог израста.
Више од 400 малишана је прошле године узело учешће у летњем лампу у Раковици и ове године ће камп бити одлично место за стицање нових познанства и као и за дружење у пријатном амбијенту и прелепој природи какву пружа шума у Kошутњаку.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana