Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НАСТАВАК УЛАГАЊА У МИНИ ПИЈАЦЕ У РАКОВИЦИ

sreda, 29. jun 2022

Почело уређење мини пијаце „Раковица маркет“, популарно назване "Балон Видиковац". Реч је о мини пијаци у улици Видиковачки венац на којој је почело уређење пијачног платоа у делу продаје робе широке потрошње. Завршена је прва фаза радова, која је подразумевала уређење и чишћење површине 300м2, замењена је цирада и ојачана је и офарбана метална конструкција. Након завршетка радова на месту старих, зарђалих тезги, које су представљале ругло овог дела града, биће постављени модерне тезге за продају робе широке потрошње. Наведени радови представљају наставак уређења мини пијаца у саставу јавног предузећа "Пословни центар Раковица" где су у предходном периоду замењене дотрајале тезге и комплетно су реконструисане мини пијаце у насељима Лабудово брдо, Видиковац Стара Раковица и Петловом брдо чиме су решени највећи проблеми са којима су се сусретали закупци. Пијаца "Раковица маркет" је само једна у низу пијаца, која ће добити нови изглед. За актуелни менаџмент предузећа побољшање услова продаје и куповине подједнако је важно на свим пијацама, које се налазе у нашем систему, те се поред унапређења услова у хали Спортског центра Раковица, уређују и мини пијаце у свим раковичким насељима.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana