Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НОВЕ КЊИГЕ ЗА БИБЛИОТЕКУ У РАКОВИЦИ

utorak, 29. jun 2021
206122085 10159217369923490 3124820418931669451 nБиблиотека „Миодраг Булатовић“ у улици Богдана Жерајића на Миљаковцу од данас је богатија за нове наслове. Председник Градске општине Раковица Милош Симић и директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић, уручили су нове књиге библиотеци које су обезбедили заједно са државним секретаром у Министарству унутрашњих послова Милосавом Миличковићем.
 Сви наслови који су донирани претходно су договорени за са запосленима у библиотеци који су рекли које су књиге највише тражене код читалаца и које су дефицитарне у овој библиотеци.
 Књиге је примио начелник библиотека у Раковици, Чукарици и Барајеву Владан Николић који се захвалио на донацији. Он се захвалио председнику Општине Раковица и директорки ЈП „Пословни центар Раковица“, док се посебно захвалио државном секретару Милосаву Миличковићу, који је помагао још док је био председник Општине Раковица, а који није заборавио на библиотеку ни када је прешао да обавља другу државну функцију.
 Током разговора председник Општине Раковица Милош Симић упознао је начелника библиотеке да је планирано да ове године почне обнова објекта у улици Милорада Драшковића где се налазе месне заједнице „Петлово брдо“ и „Кијево“, где ће у склопу реконструкције бити обновљен и простор библиотеке која се тамо налазила и која већ дуже време не ради. Раковица ће тако добити још једну библиотеку, а љубитељи књиге ново место за читање.
 Осим тога говорило се и о другим начинима на које локална самоуправа може да помогне рад библиотеке у Раковици, док су председник Општине Милош Симић и директорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић најавили донацију нових књига којима ће обогатити понуду читаоцима.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana