Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

У ОКВИРУ АКЦИЈЕ "РАКОВИЦА БЕЗ БАРИЈЕРА" ПОСТАВЉЕНО ВИШЕ ОД 50 РАМПИ

utorak, 22. jun 2021

Постављају се три рампе у Спортском центру Раковица и Општини Раковица
Градска општина Раковица већ девету годину за редом организује кампању помоћи особама са инвалидитетом, трудницама, мајкама са бебама, слабо покретним лицима и свима онима који се орежано крећу.
Реч је о акцији "Раковица без баријера" која се спроводи већ девет година и оквиру ове кампање изграђено је и постављено више од 50 рампи за особе са посебним потребама, обезбеђени су прилази зградама, јавним објектима, као и уређени ивичњаци на тротоарима на више локација у општини.
Градска општина Раковица је на паркингу испред своје зграде поставила две рампе за особе са посебним потребама и то, код улаза у Центар за социјални рад а тренутно се поставља рампа код бочног улаза у саму зграду општине, такође, на паркингу испред општине су прописно обележена паркинг места за ова лица. Такође, на паркинг просторима испред Општине и Спортског центра резервисана су четири места за труднице и родитеље са децом.
Радови на постављању две рампе се изводе и уквиру Спортског центра Раковица који се налази у улици Мајора Добросава Тешића број 9.
Кампања има за циљ и подизање свести свих привредних субјеката, државних институција али и самих појединаца да личним примером помогну лицима са посебним потребама, оболелим од мултипле склерозе, трудницама, родитељима али и свим старим лицима која се отежано крећу и да испред својих улаза уклоне баријере.
У више наврата, Општина Раковица је у сарадњи са Удружењем оболелих од мултипле склерозе Београд, обезбедила више колица за особе оболеле од ове болести, лекове и витамине. Такође, Градска општина Раковица је овом удружењу уручила донацију за куповину пелена за одрасле.
Велики број зграда у раковичким насељима је на захтев управника стамбене заједнице добио рампу која омогућава лаке доступност салмон згради.
У току су радови на уређењу прилаза самом објекту велике спортске хале у Спортском центру Раковица као и радови на постављању рампе.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana