Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

КАДА ХОБИ ПРЕРАСТЕ У ЗАНИМАЊЕ

ponedeljak, 12. april 2021

123Кажу да је у животу најлепше радити посао који волиш. Са тим је сагласан и Горан Новковић, један од најбољих пчелара у Београду. Горан је наставио традицију пчеларења која је као хоби присутна у породици већ три генерације.

Горан је као инжењер електротехике радио у „Минелу“. Одлучио је да ће посао напустити оног тренутка када буде производио две тоне меда, како би зарадио колико му је износила годишња плата. Успео је у томе 2000. године, када хоби постаје основни извор прихода.Никада се није покајао због те одлуке, а производња је одавно надмашила висину тадашње плате. Данас је производња меда уносан посао у који је укључена цела породица. Са пчелињаком од око 500 мобилних кошница Горан постиже сјајне резултате. У 2013. години произвео је чак осам тона меда за шта је од Привредне коморе Београда добио значајно признање.

Како је истакао, он лично избегава да продаје мед на велико, већ му је циљ да своје производе продаје директно грађанима. Новковић има одличну сарадњу са Јавним предузећем „Пословни центар Раковица“ , те на два штанда на Видиковцу и Канаревом брду има велики број редовних купаца који су упознати са квалитетом његових производа.

Захваљујући одличној сарадњи са Градском општином Раковица, Горан сваке године презентује своје производе на Сајму меда у Раковици, Сајму пољопривреде у Новом Саду, на Сајму етно хране и пића у Београд и на другим сличним манифестацијама.

Са супругом је основао и Удружење пчелара које има за сврху популаризацију здраве хране и пчелињих производа. У традиционалној и алтернативној медицини постоји велики број података о позитивном утицају меда и пчелињих производа на јачање имунитета што је посебно у данима пандемије од великог значаја.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana