Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ЗАВРШЕН БОКСЕРСКИ ТУРНИР ОМЛАДИНСКА ЗЛАТНА РУКАВИЦА

ponedeljak, 22. februar 2021
151577935 3718041751609118 430754262964299331 nРаковица је протекле недеље била престоница бокса у региону. У Спортском центру Раковица вечерас су одржане финалне борбе боксерског турнира Омладинска златна рукавица који је трајао четири дана. Такмичење је организовао Боксерски савез Србије, а турнир је подржала и Градска општина Раковица.
 Финалним борбама присуствовали су председник Градске општине Раковица Милош Симић и члан Већа ГО Раковица Владимир Ковачевић Јурашин. У финалу је одржано укупно шест борби у женској и десет борби у мушкој конкуренцији.
 Пехаре најбољима уручивали су легенде српског бокса Тадија Качар и Мирко Пузовић, као и председник Општине Раковица Милош Симић.
Симић је уручио пехаре најбољој женској и мушкој омладинској репрезентацији. У женској конкуренцији најбоља је била репрезентација Румуније, док је у мушкој конкуренцији најбоља била Србија. Председник Општине Раковица је уручио и пехаре најбољим појединачним такмичарима. У женској конкуренцији златну омладинску рукавицу је освојила Сара Ћирковић, док је у мушкој конкуренцији најбољи био талентовани Семиз Пиња Аличић.
 Осим овог такмичења, хала Спортског центра Раковица је била и домаћин Појединачног првенства Србије за млађе категорије који је одржан у новембру. У години када је Србија добила организацију Светског првенства у боксу и када је потписана декларација о покретању регионалне лиге у боксу, Градска општина Раковица даје свој допринос препороду ове племените вештине у Србији.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana