Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ВЕСИЋ: КУПОВИНОМ ОПРЕМЕ ГРАД ПОМАЖЕ СПОРТСКЕ ЦЕНТРЕ

utorak, 05. januar 2021
136054561 3594681987278429 779142734311220120 nЗаменик градоначелника Горан Весић обишао је данас Спортски центар „Раковица” и том приликом навео да је Град Београд за женску теретану у овом објекту донирао педесет квадратних метара „татами” подлоге. Заједно са њим објекат су обишли и државни секретар у МУП-у Милосав Миличковић, директорка ЈП „Пословни центар Раковица” Душица Стојковић, члан Градског већа Филип Марјановић и председник општине Раковица Милош Симић са сарадницима.
– Куповина опреме је један од најбољих начина за помоћ спортским центрима, а без обзира што ће неко рећи да ова донација није превише значајна јер кошта око 100.000 динара, требало би знати да су свака донација и улагање у спорт важни. Такође, циљ посете је и промотивног карактера, јер изузев грађанки и грађана Раковице, за овај спортски центар многи не знају. У СЦ „Раковица” тренира неколико професионалних клубова, али и много деце. Уколико желимо да имамо здраву нацију и да будемо спортска нација, морамо да улажемо у комплетну спортску инфраструктуру, а не само највеће и најпознатије спортске објекте. Због тога је важно помагати општинске спортске центре, а ово је једини на територији општине Раковица – рекао је Весић.
Он је изразио наду да ће Град Београд ускоро решити одређене имовинско-правне проблеме, како би заједно са општином могао да приступи комплетној реконструкцији овог спортског центра и обезбеди нове садржаје.
– Сигурно је да грађани Раковице имају потребу за модерним спортским центром у којем ће им бити омогућено квалитетно тренирање, односно рекреација – рекао је Весић и захвалио директорки ЈП „Пословни центар Раковица” Душици Стојковић, рекавши да је у кратком периоду урадила више него што су многи у претходним годинама.
Према његовим речима, објекат у којем се налази СЦ „Раковица” није нов, али је добро очуван и сасвим сигурно поседује капацитет за нове садржаје.
– Желимо да обезбедимо боље услове за спортисте који овде тренирају, али и људе који се рекреирају. У наредном периоду треба очекивати још већа улагања – стигла је подлога, а ту су и нове справе за вежбање. Познато је колико физичка активност доприноси здрављу и због тога је на нама да грађанима обезбедимо најбоље могуће услове – поручио је Весић.
У претходном периоду у овом објекту замењени су врата и прозори захваљујући чему су све просторије топлије, објекат је постао енергетски ефикаснији јер је за његово грејање потребно мање енергената. Постављена је нова ЛЕД расвета, окречени су хала, теретана, свлачионице и ходници, док је обновљено хиљаду квадратних метара трибина. Пре тога санирани су кров и фасада објекта, реконструисан је паркет хале, као и свлачионице. Посебно је улагано у женски део теретане за који је набављена нова опрема, трака за трчање, бицикл и други спортски реквизити, а сада и „татами” подлога захваљујући Секретаријату за спорт и омладину и Асоцијацији за школски спорт Града Београда. Спортски центар „Раковица” недавно је био домаћин Отвореног првенства Београда у стреличарству, као и појединачног првенства Србије за млађе категорије у боксу.
Током обиласка Весићу је представљен и простор за спортске клубове и легенде које су стасавале у Раковици. Приказана је стална изложбена поставка на паноима посвећена легендарном фудбалеру и првој „Звездиној звезди” Рајку Митићу, који је део живота и прве фудбалске кораке направио баш у Раковици. Осим Рајка Митића у кутку за спортске легенде Раковице постављени су и панои посвећени најбољим спортским колективима у општини, Фудбалском клубу „Раковица”, Рукометном клубу „Раковица”, Кошаркашком клубу „Рас” и Боксерском клубу „Белка”.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana