Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НОВОГОДИШЊА ДОНАЦИЈА ЗА ХЕРОЈЕ СРБИЈЕ

četvrtak, 31. decembar 2020
134855120 3393914437402999 8384735907540721723 nДиректорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић, председник Градске општине Раковица Милош Симић, и чланица Општинског већа Снежана Предојевић, посетили су Клинику за инфективне и тропске болести. За докторе, медицинске сестре и друго медицинско особље на Клиници обезбеђени су ланч-пакети, сокови, вода, кафа и други пригодни поклони намењени запосленима који ће новогодишњу ноћ провести са ковид пацијентима. Донацију, коју су обезбедили ЈП „Пословни центар Раковица“ и Градска општина Раковица, у дворишту Клинике примили су директор ове установе доц. др Горан Стевановић и главна сестра Одељења за интезивну негу и реанимацију Весна Обрадовић.Директор Клинике за инфективне и тропске болести доц. др Горан Стевановић захвалио се на донацији и на чињеници да неко мисли на здравствене раднике које празнике проводе ван својих породица на радном месту. Он је напомено да запослени на Клиници од почетка пандемије нису користили ни дан годишњег одмора нити слободних дана, а да су изостајали само они који су и сами били позитивни на вирус ковид 19. Стевановић је још једном позвао све грађане да посебно током предстојећих празника поштују све прописане мере и тако олакшају медицинским радницима ову тешку борбу коју воде.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana