Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ОДРЖАНО ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО БЕОГРАДА У СТРЕЛИЧАРСТВУ

utorak, 22. decembar 2020
131952356 3368776336583476 4130119576848120192 nУ организацији стреличарског клуба ”ДИФ” отворено је данас првенство Београда у овом спорту. Хала Спортског центра Раковица је угостила млађе и старије категорије из стреличарских клубова из читаве Србије.
Такмичење је организовано по категоријама. Присутан је био велики број млађих такмичара, а међу њима и велики број девојчица и дама који показују љубав према овом старом, а данас и олимпијском спорту и древној вештини.
Стреличаре је посетио и државни секретар Министарства унутрашњих послова, господин Милосав Миличковић и пожелео им спортски поздрав да најбољи победи.
”Некада из пораза можеш много више да научиш, а не само кад побеђујеш. Радујем се што данас, овде видим много младих људи, много девојчица и дама који сви заједно улажу велики ентузијазам, такмиче се у жељи да остваре што бољи резултат и пласман”, рекао је Миличковић.
Гости такмичења осим Миличковића били су и члан Градског већа Филип Марјановић, члан Већа ГО Раковица Владимир Ковачевић Јурашин и директорка ЈП "Пословни центар Раковица" Душица Стојковић. Турнир је оджан уз поштовање свих препорука и мерa у циљу борбе против вируса Ковид 19.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana