Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Prijave za besplatno korišćenje teretane i hale

četvrtak, 24. mart 2016

sc-52Gradska opština Rakovica u saradnji sa Poslovnim prostorom Rakovica, obezbedila je u aprilu mesečne članske karte za korišćenje teretane i hale Sportskog centra Rakovica za sve studente sa teritorije opštine.

Pravo prijave za besplatne članske karte za korišćenje teretane i hale koje se nalaze u Sportskom centru Rakovica (ul. Viševačka br. 2) imaju svi studenti sa prebivalištem na teritoriji Rakovice.

Dostupni termini za besplatno korišćenje hale sportskog centra u aprilu su svakog radnog dana u periodu od 10.30 do 13 časova. Svi zainteresovani studenti mogu se prijaviti porukom u inboks fejsbuk stranice Opštine Rakovica, gde je potrebno da navedu ime i prezime, naziv fakulteta i broj indeksa, kao i mesto prebivališta i broj telefona.

PRIJAVLJIVANJE TRAJE DO UTORKA 29. MARTA 2016. GODINE. BROJ MESTA JE OGRANIČEN.

 

 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana