Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Poslovni centar na međunarodnom susretu „Veliki projekti na Mediteranu“

ponedeljak, 25. novembar 2013

photo 15Delegacija opštine Rakovica koju su činili zamenik predsednika GO Rakovica Dušan Đaković, i Javnog preduzeća za upravljanje poslovnim prostorom „Poslovni centar – Rakovica“ koje su predstavljali, izvršni direktor Miloš Petrović i konsultant Nenad Jovanović prisustvovala je na VIII međunarodnom susretu pod nazivom „Veliki projekti na Mediteranu“ koji se održavao od 19.11.2013. do 21.11.2013. u gradu Kijeti-Abruco regija tokom koje je imala više sastanaka sa predstavnicima privrede i politike iz Mediteranskog regiona.

19.11.2013. godine na svečanom otvaranju međunarodnog susreta prisutne su pozdravili i poželeli dobrodošlicu Gradonačelnik grada Kijeti Umberto Di Primio; Zamenik predsednika Evropskkog Parlamenta Roberta Angelili; zamenik predsednika regije Abruco Alfredo Kastiljione.Prisutnima su se obratili i predstavnici iz republike Srbije-delegacija iz opštine Rakovice. Zamenik predsednika GO Rakovica Dušan Đaković je predstavio potencijale opštine;kao i buduće projekte koji su pripremljeni u cilju privrednog,socijalnog ,obrazovnog ,kulturnog razvoja GO Rakovica .Prisutnima su se predstavili i učesnici susreta zemalja regiona BIH, republike Hrvatske, republike Crne Gore,Libije,Somalije i druge.Otvaranju su prisustvovali i predstavnici iz verskih,vojnih i političkih krugova.

U okviru 1.konferencije pod radnim nazivom „Uloga komunikacija u pogledu razvoja odnosa zemalja Mediterana“ razmenili smo iskustva u korišćnju sredstava iz IPA fondova sa Pomoćnicom ministra za turizam i održivi razvoj republike Crne Gore Oliverom Brajović; Ministrom privrede Federacije BIH Saninom Halimovićem Gradonačelnikom grada Split Ivom Baldasarom i Ivanom Marić iz uprave grada Mostar zadužena za implementaciju IPA fondova dobijenih od strane EU koji su nam pružili korisne savete.

Na 2.konferenciji Delegacija opštine Rakovica održala je sastanak sa Direktorom IPA fondova Dr.Antonijom Sorgi na temu „Novi programi međunarodne kooperacije-Novi programi IPA 2“.Inače sedište IPA fondova nalazi se u Abruco regiji.

Održali smo bilateralne susrete sa Gradonačelnikom grada Kijeti Umbertom Di Primiom,predstavnicima privredne komore Kijeti,Konfekcijske industrije Kijeti i Teramo,Direktorom Koncerna PoloAutomotive FIAT,HONDA,SEVEL Dr.Rafaelom Trivilinom i drugih zemalja Foruma.

20.10.2013. održana je konferencija na temu Makroenergije i GECT (evropske grupe treitorijalnu koperaciju) na kojoj su učestvovali predstavnica parlamenta republike Italije Narodna PoslanicaPaola Bineti,Predsednik pokrajne Valter Katara, predstavnici opštine Rakovica zamenik predsednika GO Rakovica Dušan Đaković u čijem radu su pomagali i predstavnici Javnog preduzeća za upravljanje poslovnim prostorom „Poslovni centar – Rakovica“ izvršni direktor Miloš Petrović i konsultant Nenad Jovanović.

Imali smo bilateralne sastanke sa predstavnicima Italijanskih institucija i predstavnika institucija zemalja ufesnica na temu „Međunarodna saradnja,projekti EU“ i dogovorili smo nastavak saradnje u oblasti velikih projekata na Mediteranu i predprisupnih fondova Evropske unije.

   

There are no images in the gallery.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana