Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Postavljene neophodne rampe za invalide

ponedeljak, 17. jun 2013

vukasoviceva-12Vukasovićeva ulica je jedna od najdužih ulica u Rakovici, koja se susretala sa brojnim problemima. Obim posla je bio ogroman. Radnici JP „Poslovnog centra Rakovice“ tokom juna I jula 2013., izvodili su radove u ovoj ulici, betonirali staze za invalide i stepenište na ulazima..Takođe su postavljeni gelenderi i stubići za zabranu parkiranja na zelenu površinu. Ispred ulaza 49, 51, 53 I 55 uradjen je potporni zid koji je sprecio urusavanje zemlje na trotoar ispred zgrada I time olaksao kretanje stanovnika ovog dela Kanarevog brda.

   

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana