Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Nesmetano odlaganje smeća u Borkoj ulici

subota, 01. jun 2013

banjica-6-8Stanovnici u Borskoj ulici imali su problem sličan kao I njihove komšije u Pere Velimirovića. Nedostatak rukohvata I parkiranje na zelenoj površini, kao i ispisani grafiti osnovni su problem stanovnika naselja Banjica 6. Međutim, najveći problem je bio nedostatak staze do obližnjih kontejnera. 01. juna Javno preduzeće „Poslovni centar Rakovica“ je u okviru svoje akcije „800 zgrada-4000 projekata“ u saradnji sa JKP “Zelenilo Beograd” zapocelo betoniranje neophodne staze, tako da stanari mogu nesmetano da odlažu smeće. Takođe se radilo na saniranju kanala za odvođenje kišne kanalizacije I otpušavanje šahtove u saradnju sa JKP “Vodovod I kanalizacija Beograd”. Takodje, oko celog naselja postavljeni su zastitni stubici za zabranu parkiranja na zelenoj povrsini.

   

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana