Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

„Poslovni centar“ na Strateškom forumu na Bledu

ponedeljak, 19. avgust 2013

BledDirektor „Poslovnog centra Rakovica“ Andrija Čupković učestvovaće na Osmom strateškom forumu na Bledu, koji će okupiti veliki broj stranih državnika, privrednika, bankara i predstavnika obrazovnih institucija. Ovogodišnji Forum na Bledu pod nazivom "Evropa koja se menja u svetu koji se menja" održava se od 1. do 3. septembra, a iz Srbije će učestvovati ministar inostranih poslova Ivan Mrkić i potpredsednik opštine Rakovica Dušan Đaković.

Među mnogobrojnim učesnicima biće i predsednik Austrije dr Hajnc Fišer, italijanski premijer Enriko Leta, veliki broj ministara iz evropskih zemalja, predstavnici međunarodnih organizacija, uključujući visokog komesara UN za ljudska prava Navanetem Pilaj, članovi diplomatskog kora, direktori međunarodnih i slovenačkih kompanija, banaka, univerziteta, instituta i urednici uglednih stranih medija poput „Fajnenšl tajmsa“. Ovaj već tradicionalni skup organizuju Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije i Centar za evropsku perspektivu. Predsednik Slovenije Borut Pahor biće domaćin glavnog panela, a učesnicima će se obratiti i slovenačka premijerka Alenka Bratušek i ministar spoljnih poslova Slovenije Karl Erjavec. Glavna tema skupa biće izazovi sa kojima se Evropa suočava u izmenjenim ekonomskim i političkim okolnostima, kao i perspektive evropske ekonomske i monetarne unije. U okviru Biznis foruma posebno će se razmatrati mogućnosti plasmana na tržištu Rusije i centralne Azije, kao i ekonomske dimenzije napretka visokih tehnologija i osnivanja centara za tehnološki razvoj.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana