Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Od maja sređeno 170 zgrada

ponedeljak, 15. jul 2013

Urađeni projektiJavno preduzeće “Poslovni centar Rakovica“ započelo je pre tri meseca akciju sređivanja prostora ispred i oko svake zgrade na teritoriji opštine. Od maja, kada se krenulo u akciju „800 malih projekata“, sređeno je više od 170 zgrada i primljeno oko 800 zahteva od predsednika skupština stanara. Dobili smo i molbu Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, koji se nalazi u Borskoj ulici, za sanaciju prilaznog stepeništa.I Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Rakovica zatražilo je izradu rampi za invalide i gelendera. Izašli smo im u susret. Projekti u Starom Košutnjaku i u naselju Kanarevo Brdo završeni su za ovu godinu.

Obnovljena su stepeništa i igrališta, postavljeni su rukohvati i gelenderi, izgrađene prilazne staze i rampe, postavljeni su zaštitni stubići i očišćeni grafiti, a angažovani omladinci istovremeno su čistili smeće. Kako se akcija obavlja teritorijalno, sledeći projekti radiće se na Miljakovcu. Do kraja godine u planu su radovi u Staroj Rakovici, Skojevskom naselju, na Vidikovcu, Labudovom i Petlovom Brdu, kao i u Kneževcu. Akcija će trajati do 2015. godine.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana