Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Nova kafana je otvorena na Dorćolu, ispod Kalemegdana kafana Gaucosi kao i klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite kafanu na vodi, odnosno na splavu onda je splav kafana Ušće pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak. Pored njega u Beogradu možete da poseteite i splav sa dugom tradicijom, na kome se žurke održavaju do jutra, a to je splav Hua Hua.

Parking iza opštine

sreda, 14. septembar 2011

Parking iza opstineSredstvima gradske opštine Rakovica i JP „Poslovni centar Rakovica“, kao i donacijom JP „Beogradput“, uređen je parking iza zgrade opštine Rakovica. Parking je namenjen klijentima gradske opštine, roditeljima čija deca koriste vrtić i zaposlenima. JP „Poslovni centar Rakovica“ i gradska opština Rakovica ulagali su u proteklom periodu značajna sredstva za realizaciju projekata važnih za jačanje konkurentnosti i poboljšanje života u Rakovici. Kao i do sada, naš prioritet je da pružimo maksimum usluga i najbolje uslove za sve građane Rakovice.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana