Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

МЕСТО ПОСЛОВНИХ СУСРЕТА У РАКОВИЦИ

petak, 22. jul 2022
Јавно предузеће „Пословни центар Раковица“ почело је да ради у марту 2003. године. За протеклих 19 година остварило је значајне пословне резултате, а успешно пословање и репутацију градило је на провереним вредностима.
Битно је истаћи да је ЈП „Пословни центар Раковица“ тржишно предузеће, које се већим делом финансира из сопствених прихода. Доказ доброг пословања су многоброји пројекти које смо покренули, пре свега из властитих средстава, јер предузеће добро послује и конкурентно је на тржишту Раковице И Београда.
Током пословања интереси предузећа нераскидиво су испреплетени са интересима локалне заједнице – општине Раковица у којој послујемо. Одговорност за напредак локалне заједнице је превасходни циљ ЈП „Пословни центар Раковица“, које је стратешки оријентисано на стална улагања у локалну заједницу и локалне пројекте. Та стратегија огледа се у бројним акцијама и пословима који имају за циљ унапређење квалитета живота наших суграђана.
Такви пројекти укључују реализацију пројекта енергетске ефикасности у Спортском центру Раковица, градњу азила за псе у Реснику, као и изградњу капеле, приступног пута и ограде на Манастирском гробљу. ЈП „Пословни центар Раковица“ изградио је и нове стазе и помоћне објекте на Ресничком и Кнежевачком гробљу, а урадио је и стотинак нових паркинг места око пијаце Видиковац.
Реконструисане су мини пијаце на Видиковцу, набављена је нова пијачна опрема и тезге чиме су у многоме побољшани услови наших пијачним закупцима да могу да несметано обављају своју делатност, трговину на мало.
Окосница наше пословне стратегије је и политика социјалне одговорности. У оквиру предузећа таква политика укључује вишеструке акције помоћи запосленима ради очувања њиховог животног стандарда и здавља. Уједно подразумева и грађење свести код сваког појединца о значају његовог доприноса учинку предузећа. Такође, ЈП „Пословни центар Раковица“ је током протеклих година више пута, на различите начине, помагало локалне спортске клубове и институције културе, а спонзорисало је и бројне манифестације каква је Породична дан.
Већ две године реализујемо пројекат Летњег спортског кампа у Раковици на отвореним теренима Спортског центра Раковица у улици Мајора Добросава Тешића број 9.
Настављамо да улажемо и у побољшање услова за професионалне спортисте, рекреативце и клубове који тренирају у хали Спортског центра где смо успешно реализовали радове на увођењу нових система вентилације и климатизације, као и пројекат енергетске ефикасности који обухвата више фаза од замена прозора и врата, преко увођења нових топлотних пумпи који обезбеђују економичнију употребу енергената за грејање и загревање топле воде у свлачионицама, ходницима и теретани.
Организујемо и велики број бесплатних спортских садржаја за малишане, основце, студенте и жене у Раковици.
Имамо успешну сарадњу и са Општим удружење привредника и послодаваца у Раковици са којим имамо учестале сусрете и састанке.
ЈП „Пословни центар Раковица“ стално се оријентише ка новим пословним могућностима и изазовима, а све у интересу како привредника са којима сарађујемо пословно тако и грађана наше општине. У будуће, темељ наше визије остаће усавршавање рада и улагање људски капитал кроз перманентног усавршавање и образовање вођено креативношћу, амбицијом, оптимизмом и одговорношћу пре свега.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana