Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Реализовани пројекти
ПОБОЉШАНИ УСЛОВИ ЗАKУПЦИМА МИНИ ПИЈАЦЕ НА ВИДИKОВЦУ
četvrtak, 07. jul 2022

290529545 698383911555638 818796961564356191 nЗакупци мини пијаце "Раковица маркет" иницирали су уређење простора у ком раде и обављају продају.
Замењена је цирада, офарбана и ојачана метална конструкција, а данас су добили и обновљене пијачне тезге.
Више од 30 људу ради на овој пијаци и финансира своје породице од тог посла.
У току су радови на уређењу још две пијаце у Раковици, на Kанаревом брду у Борској улици и на Видиковцу у улици Видиковачки венац код броја 67а.
Циљ нам је да сви закупци имају много боље услове за рад и за обављање своје делатности.

 
ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА РЕKОНСТРУKЦИЈИ ТЕРЕТАНЕ И ФИТНЕС ЦЕНТРА „HAMMER GYM“ У РАKОВИЦИ
četvrtak, 07. jul 2022

291596621 695540771839952 7273428678726347242 nПрема коментарима и позитивним оценама корисника Спортског центра Раковица, ово је један од најомиљенијих и најпосећенијих спортских објеката на Раковици. Фантастичан ентеријер и пространост из два дела површине 260 м2 је само једна од ставки које ову теретану чине јединственом.
Услуге
Hammer Gymнамењене су рекреативцима, професионалним спортистима, као и љубитељима здравог живота, а посебно особама којима је потребна рехабилитација након лакших и тежих повреда. Због пријатне атмосфере, неки овај објекат називају и другом кућом.
Теретана је смештена у самом срцу Kошутњака у улици Мајора Добросава Тешића број 9 у Раковици, а на Вама је да изаберете када ћете и колико тренирати у периоду од 8 до 22
часова.

 
Delegacija Poslovnog centra u poseti privrednicima u Italiji
petak, 18. oktobar 2013

italija-8Delegacija opštine Rakovica koju su činili zamenik predsednika GO Rakovica Dušan Đaković, arhitekta Nenad Jovanović i Javnog preduzeća za upravljanje poslovnim prostorom „Poslovni centar – Rakovica“ koje su predstavljali direktor Andrija Čupković, zamenik direktora Bojan Radanović, izvršni direktor Miloš Petrović i konsultant Srđan Stanojević boravila je u poseti privrednoj komori provincije Teramo (regija Abruco) od 09.10.2013. do 12.10.2013. tokom koje je imala više sastanaka sa predstavnicima privrede i politike provincije Teramo.

Opširnije...
 
8. crnogorske brigade
sreda, 09. oktobar 2013

 8 crnogorske brigade-1Na zahtev stanovnika ulice Osme crnogorske brigade JP „Poslovni centar Rakovica“, postavio je gelender na stepenište koje povezuju ovu ulicu sa Borskom ulicom. Ovim je omogućeno lakše kretanje građana ka pošti, autobuskoj stanici i apoteci.

Opširnije...
 
Dimitrija Koturovića
ponedeljak, 07. oktobar 2013

dimitrija oturovica-4U ulici Dimitrija Koturovica, radnici JP „Poslovni centar Rakovica“ u okviru akcije „800 zgrada, 4000 malih projekata“ sređivali su prilozne delove zgrada. Ispred ulaza 21 postavljeni su zaštitni stubići za zabranu parkiranja vozila na zelenu površinu, čime je onemogućeno raznošenje blata na postojeći parking i ulaz u zgradu. Stanovnicima zgrade broja 25 sanirana je prilazna staza i stepenište, dok je u susednom ulazu postavljen gelender koji će stanarima olakšati kretanje starijih gradjana.

Opširnije...
 
Čelebićka
subota, 05. oktobar 2013

celebicka-2U Čelebićkoj ulici urađeno je razbijanje oštećenog betona, a zatim je izvršena sanacija postojećeg stepeništa ispred ulaza. Na rekonstruisano stepenište postavljene su behaton ploče. Delimično je izvršena rekonstrukcija trotoara oko zgrade, kao I prilaznog stepeništa. Volonteri JP “Poslovni centar Rakovica”, očistili su prostor oko zgrada, kao I parking I dečije parkove.

Opširnije...
 
Besplatno letovanje u Grčkoj
utorak, 01. oktobar 2013

Besplatno zimovanje na BleduUz medjusobnu saradnji i finansiranje JP "Poslovni centar Rakovica" i Opština Rakovica omogućili su ovog leta najboljim studentima i socijalno ugroženim porodicama besplatno letovanje u Grčkom letovalištu Nei Pori.

Opširnije...
 
Bogdana Žerajića
utorak, 01. oktobar 2013

bogdana zerajica-4Stanovnicima ulice Bogdana Žerajića JP „Poslovni centar Rakovica“ rešio je mnoge probleme i olakšao im funkcionisanje. Ispred zgrade broj 19 postavljena je nadstresnica i gelender na stepenistu ispred ulaza, dok je kod ulaza 24/1 i 24/2 postavljena nova ograda ispred ulaza u zgradu i izbetoniran je plato ispred zgrade. Takođe, olakšano je funkcionisanje stanovnika zgrade 34, ispred koje je postavljena rampa za invalide sa rukohvatom.

Opširnije...
 
Stevana Opačića
petak, 16. avgust 2013

stevana-opacica-3U jednoj od najduzih ulica na Miljakovcu gradjani se svakodnevno susrecu sa mnostvom problema. JP “Poslovni Centar Rakovica” tokom avgusta otklonio je izvodjenjem radova vecinu od pomenutih problema. Rekonstruisane su osecene betonske staze oko zgrada, postavljene su nove nadstresnice I ociscena je kisna kanalizacija. Uradjene su prilazne stepenice zgradi I gelender ispred ulaza zgrade br 16, ispred ulaza 38 izbetoniran je prilaz, postavljena je staza za invalide I rukohvati. U brojiu 50 rekonstruisan je celokupni betonski plato ispred zgrade

Opširnije...
 
Stanka Paunovića Veljka
ponedeljak, 12. avgust 2013

ivana-micurina-7U saradnji sa JKP “Zelenilo Beograd” orezane su zive ograde duz ulice Stanka Paunovica Veljka I uredjena je zelena povrsina. Postavljeni su I ofarbani rukohvati, sanirane su stepenice I ograde na ulazima ispred zgrada. Na zahtev predsednika skupstine stanara I starijih gradjana u broju 66 uradjena je rampa za invalide I postavljeni su gelenderi sa obe strane rampe radi lakseg kretanja.

Opširnije...
 


Strana 1 od 5
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana