Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Бесплатни садржаји за децу и одрасле у Раковици

sreda, 25. avgust 2021
Градска општина Раковица, Спортски центар Раковица и Центар за културу и образовање Раковица, заједно са спортским клубовима и удружењима традиционално организују бесплатне програме за децу и одрасле.
 Током септембра и октобра за децу су организоване бесплатне школе пливања, фудбала, кошарке, рукомета и спорта. За старије од 18 година организована је бесплатна школа бокса. За старије суграђане и пензионере покренуте су бесплатне школе енглеског језика и компјутера. За даме старије од 35 година покренута је бесплатна школа рекреатиног фолклора. Осим тога организоване су бесплатне ликовне и друге уметничке радионице.
 Заинтересовани се могу пријавити на имејл адресу Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . У пријави је потребно навести име и презиме, адресу, годину рођења и контакт телефон. Ако се пријављују деца, осим имена и адресе родитеља, као и контакт телефона, неопходно је навести име, презиме и годину рођења детета.
 Упис за бесплатне садржаје траје до попуне места. Заинтересовани суграђани све информације могу добити на телефон 0117850154.
БЕСПЛАТНИ СПОРТСКИ САДРЖАЈИ ЗА ДЕЦУ
 ШКОЛА ПЛИВАЊА - Организована је у сарадњи са Пливачким клубом "Нун". Школа пливања намењена је за деци старости од 5 до 10 година. Тренинзи се одржавају викендом у базену Основне школе "Никола Тесла" (ул. Др Михаила Петровића 6). Приликом пријаве неопходно је навести за који месец (септембар или октобар) се пријављује.
 ШКОЛА ФУДБАЛА – Организује се у сарадњи са Фудбалским клубом „Раковица“. Бесплатна школа фудбала намењена је деци основних школа.
 ШКОЛА КОШАРКЕ – Организује се у сарадњи са Кошаркашким клубом „Рас“. Бесплатна школа кошарке намењена је деци основних школа, а тренинзи се организују у хали Спортског центра Раковица (ул. Мајора Добросава Тешића 9).
 ШКОЛА РУКОМЕТА – Организује се у сарадњи са Рукометним клубом „Раковица. Школа рукомета намењена је деци основних школа, а тренинзи се одржавају у хали Спортског центра Раковица (ул. Мајора Добросава Тешића 9) и Основној школи „Иво Андрић“ (ул. Ивана Мичурина 38).
 ШКОЛА СПОРТА – Организује се у сарадњи са Дечјим спортским клубом „Панта Реи“. Школа спорта намењена је деци основних школа, а тренинзи се одржавају на теренима Спортског центра Кошутњак.
 БЕСПЛАТНА ШКОЛА БОКСА – Организована је у сарадњи са Боксерским клубом „Светомир Белић-Белка“. Школа бокса намењена је особама старијим од 18 година, а тренинзи се организују у Спортском центру Раковица (ул. Мајора Добросава Тешића 9).
 БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ЗА СТАРИЈЕ СУГРАЂАНЕ
 ШКОЛА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА – Школа енглеског језика намењена је пензионерима, а часови ће се одржавати у просторијама Центра за културу и образовање Раковица (ул. Мишка Крањца 7).
 ШКОЛА КОМПЈУТЕРА - Намењена је особама старијим од 50 година. часови ће се одржавати у просторијама Центра за културу и образовање Раковица (ул. Мишка Крањца 7).
 РЕКРЕАТИВНИ ФОЛКЛОР - Намењен је дамама старијим од 35 година. Часови рекреативног фолклора организују се у просторијама Центра за културу и образовање Раковица (ул. Мишка Крањца 7).
 БЕСПЛАТНЕ УМЕТНИЧКЕ РАДИОНИЦЕ – Намењене су пре свега дамама и свим заинтересованим грађанима. Радионице су организоване у просторијама Центра за културу и образовање Раковица (ул. Мишка Крањца 7).


 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana