Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

РАКОВИЦА ДОМАЋИН ШАХОВСКОГ ТУРНИРА “ТРОФЕЈ ВИДИКОВЦА”

nedelja, 06. jun 2021
У Спортском центру Раковица у току је осми шаховски турнир “Трофеј Видиковца” у организацији Шаховског клуба “Видиковац”.
 Турнир су посетили државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић, председник Градске општине Раковица Милош Симић, члан Градског Већа Филип Марјановић и директорка ЈП Пословни центар Раковица Душица Стојковић, у чијем склопу се налази и спортски центар где се одржава турнир. Пре почетка турнира они су обишли такмичаре и пожелели су им срећу на мечевима.
 Председница Шаховског клуба „Видиковац“ који је органозиовао турнир, Марија Лукић захвалила се Градској општини Раковица и Спортском центру Раковица на помоћи у организацији. Она је истакла да се захваљујући подршци Општине Раковица и Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ турнир први пут одржава у хали спортског центра. Посебну захвалност упутила је државном секретару Милосаву Миличковићу који је, док је, за време док је био председник Општине Раковица, помогао организацију првог „Трофеја Видиковца“, који је касније прерастао у традиционално шаховско такмичење. На турниру “Трофеј Видиковца” ове године учествује 130 такмичара из земље и региона. Такмичари су подељени у четири узрасне категорије, до седам година, до 11 година, до 15 година и “опен” категорија за старије од 15 година.
 Такмичење се одржава у четири кола а темпо игре је 15 минута по играчу.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana