Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ПРОИЗВОЂАЧ ЦВЕЋА И ТУЈА ПЛАСИРА ПРОИЗВОДЕ НА ВИДИКОВЦУ

ponedeljak, 08. mart 2021

img 20210305 134109Уочи 8. марта  Међународног дана жена кренули смо у куповину цвећа не би ли обрадовали драге даме. Шетњом кроз Видиковачку пијацу упознали смо Станимира Васиљевића који нам је посебно привукао пажњу.

Станимир је 83-годишњи дека, који свакога дана без изузетка, из Гроцке долази на пијацу на Видиковцу где муштеријама нуди различите врсте цвећа. Иако је по струци пекар, верује да су га у овај посао одвеле љубав према цвећу али и сама судбина.

Као млад, често је посећивао расадник у ком су његови пријатељи радили, а нешто касније се и он ту запослио. На истом месту, упознао је и своју садашњу жену. Како обоје гаје љубав према цвећу, скупили су храброст и одлучили се на приватан бизнис. Давне 1994. године направили су свој расадник, свесни да се упуштају у ризик, јер сам расадник даје приход тек после пар година.

Трагајући за идеалним местом продаје, одлучили су се за Раковицу. Пре 12 година склопили су уговор са ЈП "Пословни центар Раковица" и узели су тезгу на Видиковцу. Данас каже да му је то била једна од најбољих одлука. Прихода има таман колико му треба за солидан живот, а како сам истиче стални контакти и рад у расаднику му продужавају живот. Верује да ће његовим стопама кренути и унука Мина, која је гледајући деку који ужива у свом послу и сама заволела цвеће.

Сталне муштерије долазе код Станимира из свих делова Београда, па ако сте у прилици обавезно посетите његову тезгу у Раковици. Поред прелепог асортимана сачекаће вас љубазни продавац који ужива у разговору са својим муштеријама.

 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana