Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ЧИШЋЕЊЕ СНЕГА КОД ДНЕВНОГ БОРАВКА У БОРСКОЈ

utorak, 12. januar 2021

138187190 10158824102283490 4500463231586609693 nНа захтев колектива Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју, данас су радници јавног предузећа "Пословни центар Раковица" наставили са уклањањем снега како би свим корисницима али и станарима Борске улице код броја 92 био омогућили безбедан прилаз и нормално функционисање и током зиме.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana