Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ПОСЕТА РУКОМЕТНОМ КЛУБУ РАКОВИЦА

petak, 16. oktobar 2020

121822303 10158617207888490 7333421331949914869 n 1Директорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић је заједно са председником Градске општине Раковица Милошем Симићем присуствовала тренингу најмлађих полазника Рукометног клуба Раковица, који је одржан у сали Спортског центра. Заједно са руководством Градске општине Раковица непосредно пре почетка тренинга, директорка је разговарала са тренерима и играчима о активностима клуба, као и о будућим плановима.

Подршку у току тренинга, на терену, младим рукометашима заједно са директорком  и представницима Општине Раковица пружили су и сениори овог рукометног клуба. Рукометни клуб Раковица је једини клуб из Београда који са три узрасне категорије наступа на најважнијим државним такмичењима, такође, овај клуб се такмичи у Првој лиги Србије (други ранг такмичења), а прошле сезоне су заузимали пето место на табели. У Рукометном клубу Раковица тренутно тренира око 100 младих, подељених у шест узрасних категорија.

Сала Спортског центра Раковица је намењена за различита спортска такмичења и манифестације као и за професионалне спортисте, клубове и рекреативце.

 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana