Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ШАХОВСКИ СТО ЗА ГИМНАЗИЈУ „ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ“

utorak, 13. oktobar 2020
пц
Гимназија „Патријарх Павле“ данас је на поклон добила шаховски сто, фигуре и шаховски сат. На молбу великог броја ученика ове школе који играју шах донацију је обезбедило Јавно предузеће „Пословни центар Раковица“.
Ову школу су тим поводом данас посетили председник Градске општине Раковица Милош Симић и директорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић. Они су заједно са директором Јасмином Николовским обишли просторије ове школе, као и библиотеку где је шаховски сто постављен.
Част да одигра прву партију на новом шаховском столу припала је једном од најбољих шахиста ове гимназије, младом Алекси Петровићу, коме је први противник био председник Градске општине Раковица Милош Симић.
Меч је одигран под будним оком наставнице Маје Ђорђевић која води шаховску секцију за коју у школи влада све веће интересовање, посебно код девојчица.
Алекса је приказао раскошан таленат и стрпљење где је на мечу победио председника Општине Раковица. Како је сам рекао, о шаху учи највише путем интернета, јутјуба и друштвених мрежа, док му је идол легендарни Боби Фишер.
Директор Јасмин Николовски захвалио се на донацији, као и на одличној сарадњи коју ова гимназија има са Градском општином Раковица и Јавним предузећем „Пословни центар Раковица“.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana