Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Sigurnije do lekara

četvrtak, 08. novembar 2012

Rekonstruisane stepenice na Labudovom brduNa osnovu peticije građana, „Poslovni centar Rakovica“ završio je na Labudovom brdu obnovu ruiniranog stepeništa i uređenje prolaza koji vode ka ambulanti Doma zdravlja i obližnjoj autobuskoj stanici. Taj prolaz sa stepeništem između četiri zgrade, u kojima živi oko 200 porodica, nije obnavljan od kada je izgrađen stambeni blok pre tri decenije.

Oronulo stepenište sa ispucalim betonskim slojem i iskrivljenom armaturom bilo je posebno opasno za najmlađe i najstarije stanovnike Labudovog Brda, jer su se na njemu naročito zimi događali padovi i povrede. Prolaz i stepenište su, inače, vrlo prometni jer medicinske usluge lokalne ambulante koristi dvadesetak hiljada stanovnika Labudovog Brda i okolnih naselja Rakovice.

„Radovi su obavljeni na inicijativu građana i Studija B“, rekao je direktor „Poslovnog centra Rakovica“ Andrija Čupković i pozvao sugrađane i predsednike kućnih saveta iz drugih delova opštine da se i oni za rešavanje sličnih problema obrate peticijom tom javnom preduzeću.

I sama ambulanta „Labudovo Brdo“ je u očajnom stanju, a treba da je zameni novi Dom zdravlja koji će u ovom naselju početi da se gradi na proleće.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana