Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Besplatni termini za klub sedeće odbojke

četvrtak, 25. februar 2016

12779127 10153900515353490 4552678413619820035 oPredsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić, posetio je danas trening Kluba sedeće odbojke „Smeč“ u Sportskom centru Rakovica. Klub sedeće odbojke dobio je pravo da jednom nedeljno, narednih mesec dana, besplatno koristi halu Sportskog centra Rakovica u terminu od 11.30 do 13 časova.

Besplatne termine za korišćenje hale obezbedila je Gradska opština Rakovica, u saradnji sa Poslovnim centrom Rakovica.

Predsednik Opštine Rakovica uručio je igračima ovog kluba i odbojkašku loptu, uz želju da ostvare što bolje sportske rezultate. Zajedno sa predsednikom, treningu kluba prisustvovali su i članovi Veća GO Rakovica Filip Marjanović i Novica Barjaktarović, kao i direktor Poslovnog centra Rakovica Miloš Petrović.

Osim besplatnog korišćenja hale u određenim terminima, Gradska opština Rakovica je u saradnji sa Poslovnim centrom Rakovica obezbedila i besplatno jednomesečno korišćenje teretane sportskog centra za rakovičke studente.

Prva grupa studenata dobila je članske karte za korišćenje teretane u mesecu martu, dok će krajem narednog meseca članske karte dobiti i grupa koja će teretanu koristiti tokom aprila.

 

 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana