Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Studentima uručene kartice za korišćenje teretane

sreda, 17. februar 2016

10517297 10153881962903490 6070164060998549785 o 1Predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić podelio je danas prve članske karte rakovičkim studentima za besplatno jednomesečno koriŠćenje teretane Sportskog centra Rakovica (ul. Viševačka br.2).

Članske karte za besplatno korišćenje teretane i hale sportskog centra dobilo je više od 20 rakovičkih studenata koji su se javili na poziv koji je postavljen na zvaničnoj fejsbuk stranici Gradske opštine Rakovica.

Oni će imati priliku da besplatno koriste teretanu u mesecu martu,dok je prijavljivanje za besplatno korišćenje teretane u aprilu još uvek u toku.

Osim teretane, rakovički studenti imali su priliku da se prijave i za besplatno korišćenje hale Sportskog centra Rakovica radnim danima od 10 do 13.30. časova.

 

 There are no images in the gallery.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana