Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

U Sportskom centru Rakovica održan je treći međunarodni karate turnir „Trofej Rakovice 2015“

nedelja, 01. novembar 2015

sc-52U Sportskom centru Rakovica održan je treći međunarodni karate turnir „Trofej Rakovice 2015“. Turnir su organizovali Karate klub „Rakovica Kanon“ i Gradska opština Rakovica. Na ovoj sportskoj manifestaciji učestvovalo je više od 500 takmičara iz preko 40 klubova zemlje i regiona.

Dobrodošlicu učesnicima i gledaocima poželeo je domaćin turnira, predsednik Opštine Rakovica, Vladan Kocić, koji je ujedno i predsednik Organizacionog odbora „Trofeja Rakovice 2015“. Nakon toga turnir je otvorio sekretar u Sekretarijatu za omladinu i sport Slavko Gak. Turnir je posetio i član Veća grada Beograda Dragomir Petronijević.

Na turniru su učestvovale sve uzrasne kategorije: poletarci (2006. i 2007. godište), pioniri (2004. i 2005. godište), nade (2002. i 2003. godište), kadeti, juniori i seniori. Oni su se takmičili pojedinačno i ekipno u katama i kumitama (borbama). Za pobednike u katama i kumitama u seniorskoj kategoriji obezbeđene su novčane nagrade.

Turnir je imao i humanitarni karakter. Demonstracije karate veština imale su i osobe sa posebnim potrebama, koje su pre početka takmičarskog dela izvodile kate.

U generalnom plasmanu na "Trofeju Rakovice 2015" prvo mesto je zauzeo Karate klub "Samuraj", drugo mesto KK "Radnički" iz Beograda, dok je treće mesto zauzeo "Unsu".

 

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana