Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Održan humanitarni turnir "Trojkom za malog Vuka"

subota, 27. jun 2015

20150627 124927 001U Sportskom centru Rakovica održan je humanitarni turmir "Trojkom za malog Vuka". Turnir su organizovali Opština Rakovica i JP Poslovni centar Rakovica, a sav novac namenjen je za lečenje malog Vuka Lojkovića koji boluje od celebralne paralize.

Na turniru je učestvovalo 19 ekipa, a na kraju je sakupljeno 60.000 dinara za lečenje hrabrog mališana. Ttrijumfovala je ekipa Labudovog brda koja je u finalu pobedila ekipu Vojvode Stepe, dok je treće mesto zauzela ekipa Duško Raković. Najbolji su dobili Pehare i medalje, a ostali učesnici su dobili zahvalnice za učešće na turniru.

 Turnir je svojim nastupom otvorila mlada gimnastičarka Tamara Radojković.

Svi ljudi dobre volje novac za lečenje malog Vuka mogu uplatiti na žiro račun 205-9011005351825-06, za Vuka Lojkovića.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana