Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

JP Poslovni centar Rakovica učestvovao na okruglom stolu pod nazivom „Predstavljanje prednosti i uslovi ulaganja u opštine Srbije“

sreda, 05. novembar 2014

photo 15Delegacija Javnog preduzeća za upravljanje poslovnim prostorom „Poslovni centar-Rakovica“ i opštine Rakovica koju je predvodio direktor Miloš Petrović na poziv Srpsko-Slovenačkog poslovnog kluba prisustvovale su okruglom stolu pod nazivom „Predstavljanje prednosti i uslovi ulaganja u opštine i gradove Srbije“ koji se održavao u Republici Sloveniji u Ljubljani od 05.11.2014. do 07.11.2014.godine.

Okrugli sto se održavao u organizaciji Srpsko-Slovenačkog poslovnog kluba u saradnji sa Privrednom komorom Slovenije (Gospodarska zbornica Slovenije) i Stalnom konferencijom gradova i opština-Savezom gradova i opština Srbije (SKGO).Otvaranju okruglog stola obratili su se i poželeli dobrodošlicu predsednik Privredne komore Slovenije gospodin Samo Hribar Milič, generalni sekretar Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) Đorđe Staničić.Takođe su se predstavili i predstavnici Nacionalne alijanse za lokani ekonomski razvoj (NALED) Aleksandar Nikolić i drugi.

Delegacija Javnog preduzeća „ Poslovni centar-Rakovica “ i GO Rakovice predstavili su razvoj, mogućnosti i potencijale investiranja u opštini Rakovica.

Nakon predstavljanja naših potencijala imali smo niz bilateralnih sastanaka sa više zainteresovanih predstavnika Slovenačih firmi kao što su: “PLANET SOLAR“;“Ilirika Investments“ a.d.;“VIP-VIRANT“ i drugi.

Najznačajniji sastanak imali smo sa direktorom studentske organizacije „ŠOU“ v Ljubljani gospodinom Andrejom Klasincem na kome je dogovoreno nastavak saradnje u razvoju projekata sa kojim bi učestvovali u apliciranju za fondove Evropske unije (IPA fondovi).Ugovorili smo sastanak koji će se održati u Beogradu 18.11.2014. godine kao nastavak sardnje započet potpisivanjem protokola o saradnji.

   

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana