Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Gotik pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Poseta studentske organizacije "ŠOU V LJUBLJANI“ Rakovici

utorak, 18. novembar 2014

photo 15Delegacija JP Poslovni centar-Rakovica i GO Rakovica održala je sastanak sa delegacijom študentske organizacije ŠOU v Ljubljani 18.11.2014. godine u prostorijama opštine Rakovica ul Miška Kranjca br.12. koji je bio ugovoren za vreme boravka u republici Sloveniji u okviru Okruglog stola pod nazivom „Predstavljanje prednosti i uslovi ulaganja u opštine i gradove Srbije“ od 05.11.2014. do 07.11.2014.godine.

Tema sastanka bila je priprema i analiza projekata za izradu aplikacije koja bi u finalnom obliku konkurisala za dobijanje sredstava iz fondova Evropske unije (IPA fondovi).Sastanku su prisusvovali direktor JP Poslovni centar-Rakovica Miloš Petrović; predsednik GO Rakovica Vladan Kocić,član veća Snežana Predojević,Bojan Bogdanović kancelarija za mlade GO Rakovica;direktor ŠOU v Ljubljani Andrej Klasinc,Mladen Kučiš CEO & Senior consultant MK Consult;Dragan Štefan general menager-konsutant i konsultanti Nenad Jovanović , Arijel Milošević.

Konsultant Nenad Jovanović upoznao je prisutne sa tri projekta kojima bi se konkurisalo za dobijanje sredstava iz fondova Evropske unije.Dogovoreno je da se od prezentovanog materijala uradi analiza i predlog konkursne zone koja bi došla u obzir kada je aplikacija u pitanju.

CEO & Senior consultant MK Consult Mladen Kučiš upoznao je domaćine sa iskustvima iz različitih projekata i ukazao koje su smernice prilikom prireme istih za apliciranje za dobijanje sredstava iz fondova Evropske unije

Nakon prezentacije i razmene iskustava direktor ŠOU v Ljubljani Andrej Klasinc predložio je u narednom perodu posetu konsultanata u cilju nastavka saradnje.

Domaćini su zaključili sastanak sa unapred dogovorenom dinamikom.

   

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana