Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Nova pijaca na Kanarevom brdu

subota, 03. novembar 2012

mini_pijacaJavno preduzeće "Poslovni centar Rakovica" izgradilo je novu mini pijacu na Kanarevom brdu, u Borskoj ulici koja počinje sa radom ovog vikenda, u subotu 03.11.2012. Pijaca ima devet tezgi u natkrivenom prostoru za prodaju poljoprivrednih proizvoda i sitne robe. Reč je o jednoj u nizu malih pijaca, kakve je Javno preduzeće "Poslovni centar Rakovica" već otvaralo i planira da gradi širom opštine.

U izgradnju pijace Javno preduzeće "Poslovni centar Rakovica" uložilo je 2,5 miliona dinara, a svi oni prodavci koji žele svoje proizvode da izlože na njoj, mogu da se jave JP Poslovni centar Rakovica na telefon 011 30-51-722 i zakupe tezgu. Pijaca ima i duže radnovreme, pa stanovnici Rakovice mogu da kupe namirnice do 20 časova.
Cilj izgradnje ovakvih mini pijaca je unapređenje pijačnog ambijenta da bi se građanima obezbedio što veći izbor robe, bolji uslovi kupovine i sprečila ulična prodaja.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana