Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Lopte za osnovce

utorak, 23. oktobar 2012

lopta_za_osnovceTurnir u malom fudbalu za učenike petog razreda osnovnih škola sa područja opštine održan je u nedelju 21. oktobra u organizaciji JP „Poslovni centar Rakovica“. Petaci su se u fudbalskoj veštini nadmetali na multifunkcionalnom terenu OŠ "Ivo Andrić".

Pored standardnih nagrada u vidu pehara i diploma za osvojena prva tri mesta, svakoj školi čiji su učenici učestvovali na turniru podeljeno je po 15 lopti za odbojku, košarku i fudbal.

„Poslovni centar Rakovica“ ovom je akcijom potvrdio dosadašnju dobru saradnju sa direktorima i nastavnim kadrom rakovičkih škola, u želji da se učenicima omoguće što bolji uslovi za nastavu fizičkog vaspitanja.

Sve slike sa ove manifestacije možete pogledati u albumu na našoj Facebook Fan stranici.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana