Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Mali fudbal umesto divlje gradnje

utorak, 07. septembar 2010

Teren u Visevackoj uliciZapuštena zelena površina u Viševačkoj ulici u Staroj Rakovici preuređena je u teren za mali fudbal zahvaljujući JP „Poslovni centar Rakovica“. Pretvaranjem te površine u mesto za rekreaciju mladih, ali i zasađivanjem dekorativnih tuja, ceo taj prostor spašen je od divlje gradnje, koja je pokušana nekoliko puta. Peticiju za spasavanje tog prostora od nelegalne gradnje i pretvaranje u mesto za sportsku aktivnost i odmor potpisalo je više od 200 stanovnika tog dela Rakovice. Na terenu se danas uveliko šutira lopta, što potvrđuje da saradnja građana i „Poslovnog centra Rakovica“ daje dobre rezultate.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana