Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Gelenderi za veću sigurnost

četvrtak, 10. mart 2011

gelenderiPostavljanjem novih gelendera na spoljnim stepeništima na Miljakovcu i Kanarevom brdu, JP „Poslovni centar Rakovica“ omogućio je tamošnjim stanarima lakše i sigurnije kretanje, pogotovo kada se radi o deci i starijim osobama. Ugradnja novih i učvršćivanje postojećih gelendera na prilazu zgradama, poput onog na stepeništu između Vukasovićeve i ulice Ivana Mičurina, urađena je na zahtev građana.. Stepeništa „ojačana“ novim gelenderima pogotovo su korisna za građane u vreme kiša, snega i leda, kada je povećan rizik od klizanja, padova i povreda. Zbog uleglih i ruiniranih stepenica na strmim prilazima zgradama na Miljakovcu i Kanarevom brdu mnogi stanari retko su se usuđivali da izlaze iz kuća tokom zime.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana