Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Zgrada JP PCR na parkingu opštine

utorak, 21. decembar 2010

Zgrada Poslovnog centra RakovicaU protekle četiri godine izgrađen je prvi pravi poslovni prostor, moderan i atraktivan, koji je u vlasništvu JP „Poslovni centar Rakovica“. Novi objekat, površine 800 kvadratnih metara, nudi tri lokala i kancelarijski prostor za izdavanje. Ovim projektom JP "Poslovni centar Rakovica" nastoji da poveća konkurentnost u korišćenju poslovnog prostora na području opštine. Objekat je izgrađen sopstvenim parama i sredstvima iz kredita, s tim što se kreditna rata „pokriva“ iznajmljivanjem poslovnog prostora banci od koje je kredit i uzet. Iznajmljen je i ostali prostor, tako da „Poslovni centar Rakovica“ u ovom objektu nema neizdate lokale i kancelarije.

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana