Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

Delegacija Poslovnog centra u poseti privrednicima u Italiji

petak, 18. oktobar 2013

italija-8Delegacija opštine Rakovica koju su činili zamenik predsednika GO Rakovica Dušan Đaković, arhitekta Nenad Jovanović i Javnog preduzeća za upravljanje poslovnim prostorom „Poslovni centar – Rakovica“ koje su predstavljali direktor Andrija Čupković, zamenik direktora Bojan Radanović, izvršni direktor Miloš Petrović i konsultant Srđan Stanojević boravila je u poseti privrednoj komori provincije Teramo (regija Abruco) od 09.10.2013. do 12.10.2013. tokom koje je imala više sastanaka sa predstavnicima privrede i politike provincije Teramo.

10.10.2013. godine održan je sastanak delegacije iz Rakovice u sedištu privredne komore provincije Teramo,gde je nakon pozdravnog govora predsednika Privredne komore gospodina Salvatorea, reč uzeo zamenik predsednika GO rakovica, Dušan Đaković i u tridesetominutnom obraćanju prisutima predstavo potencijale i mogućnosti razvoja opštine Rakovica, tokom izlaganja puštani su kadrovi na video bimu, gde su prikazivane lokacije za moguću saradnju ( lokacije za Greenfield i Brownfield ulaganja, lokacija Resnik Resort i mnoge druge ) . Nakon predstavljanja zamenik predsednika Dušan Đaković i članovi delegacije su odgovarali na pitanja prisutnih članova privredne komore.

Ispred domaćina bili su prisutni predsednik privredne komore provincije Teramo,Salvatore di Paolo; ministar turizma grada Teramo Điorio D`Ignacio; predsednik provincije Teramo Valter Katara i potpredsednik regiona Abruco Alfredo Kastiljione zadužen za ekonomski razvoj regije kao i mnogobrojni privrednici iz različitih branši.Italijanske privrednike najviše je interesovalo pored ulaganja kakvi su uslovi poslovanja u Srbiji i opštini Rakovica,niska poreska stopa,poreske olakšice u slučaju ulaganja,cena i kvalifikovanost radne snage kao i niz drugih pitanja vezanih za poslovanje.

Posle predstavljanja potencijala, delegacija je posetila fabriku “Cordivari“,jednog od najvećih proizvođača bojlera i posuda pod pritiskom kao i solarnih panela,gde su predstavili razvoj kompanije u proteklih četrdeset godina.Predstavnici fabrike iskazali su zainteresovanost da posete Rakovicu i vide potencijale na licu mesta, kao i da se podrobnije informišu o potencijalima razvoja.

Zatim su posetili fabriku slatkiša „Gelco“ čiji je genarlni direktor naš domaćin Salvatore di Paolo.Fabrika upošljava 350 radnika inače jedna od najvećih fabrika u provinciji Teramo i svake godine beleži rast proizvodnje kao i broj zaposlenih.

Takođe su imali sastanak sa privrednicima grada Bari koji su u to vreme boravili u Peskari i izrazili zainteresovanost za izgradnju ili kupovinu tržnog centra gde bi Italijanske firme koje proizvode u Srbiji imali mogućnost plasmana kroz prodavnice i predstavništva.

   

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana