Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

ДИРЕКТОР ЈП "ПОСЛОВНИ ЦЕНТАР - РАКОВИЦА"

Директор јавног предузећа: представља и заступа јавно предузеће; организује и руководи процесом рада;води пословање јавног предузећа; одговара за законитост рада јавног предузећа; предлаже дугорочни и средњорочни план пословне стратегије и развоја и одговоран је за њихово спровођење; предлаже годишњи, односно трогодишњи програм пословања и одговоран је за његово спровођење; предлаже финансијске извештаје; извршава одлуке надзорног одбора; бира извршне директоре; бира представнике јавног предузећа у скупштини друштва капитала чији је једини власник јавно предузеће; закључује уговоре о раду са извршним директорима, у складу са законом којим се уређују радни односи; доноси акт о систематизацији; врши друге послове одређене законом, оснивачким актом и статутом јавног предузећа.

 

 

ДУШИЦА СТОЈКОВИЋ-директорdusica istaknuta 1

Рођена је 6. августа 1979. године у Београду. По занимању је дипломирана политиколошкиња за међународне послове. Матурирала је у Петнаестој београдској гимназији. Дипломирала је на Факултету политичких наука Универзитета у Београду на катедри за Међународне односе. Завршила је специјалистичке струковне студије на Факултету политичких наука у Београду на катедри за Политичке партије и изборе са оценом 10,00. У компанији "BAWool" радила је као руководилац у Сектору промоције и продаје а у фирми "Empero line d.o.o." на позицији шефа маркетинга, након чега је постављена за извршног директора.

Од 2012. године руководилац је Одељења за информисање и управљање административно-информационим системом Градске општине Раковица. Након избора 2014. године изабрана је за народну посланицу. Била је кандидат за градску одборницу у Скупштини града Београда 2014. године. Учесница је бројних међународних и домаћих конференција и семинара.

Похађала је специјалне програме и курсеве у земљи и иностранству у области организације изборних кампања, односа са јавношћу и развоја предузетништва. Полазница је семинара фондације Конрад Аденауер у Београду (2007/2008). Завршила је Лондонску школу за односе са јавношћу 2013. године. Полазница је Годишњег семинара за младе лидере Београдског фонда за политичку изузетност уз покровитељство Савета Европе (2014/2015). Полазница је Академије женског лидерства 2016. године у организацији Београдског фонда за политичку изузетност, Центра за подршку женама Кикинда, Центра модерних вештина и "USAID". Стекла је неопходне сертификате из области управљања пројектима од стране Сталне конференције градова и општина, Канцеларије за младе града Београда и Министарства омладине и спорта, као и бројних тренинга из области стратегија кампања, маркетинга, истраживања јавног мњења и предузетништва. Поседује сетрификат ЦеСИД-а "Истраживање јавног мњења – методологија и технике истраживања" подржаном од стране Америчке агенције за међународни развој кроз пројекат "Људи на првом месту – јачање одговорности изабраних представница грађана у Србији. Сарађивала је са Центром за слободне изборе и демократију на бројним активностима и пројектима везаним за отварање посланичке канцеларије за комуникацију са грађанима, "Људи на првом месту" који је реализован са организацијама "USAID" и "NDI". Била је предавач на Школи демократије које су организовали иницијатива Отворени парламент уз подршку Мисије ОЕБС, програма едикације који је био намењен младим студентима, новинарима, омладини политичких партија и активистима организација цивилног друштва. Огранизатор је бројних догађаја и манифестација као и хуманитарних активности у Раковици и Београду. За свој рад добитник је низа признања и награда. Говори енглески и руски језик и служи се немачким језиком.

Живи у Раковици и има ћерку Милицу.

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana