Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

MOJ ULAZ-ZAJEDNIČKA BRIGA

četvrtak, 09. maj 2013

Počinje uređenje i dečijih igralištaJavno preduzeće „Poslovni centar Rakovica“ danas je počelo veliku akciju uređenja prilaza zgradama. U 14 zgrada u naselju Pere Velimirovića i Borskoj ulici obnavljaju se stepeništa i igrališta, grade prilazne staze i rampe, a potom će biti postavljeni zaštitni stubići, saniran trotoar i očišćeni grafiti. U okviru programa „800 malih projekata“u svakoj od 800 zgrada JP „Poslovni centar Rakovica“ do kraja 2015. godine izvodiće po nekoliko najvažnijh popravkina prilazima zgrada u dogovoru sa stanarima, koji nemaju nikakve finansijske obaveze.

Poslovni centar Rakovica je preko omladinskih zadruga angažovao mlade ljude da tokom svake akcije čiste smeće iz zajedničkih dvorišta, dok će JKP „Zelenilo Beograd“ urediti zelene površine na prilazima svih zgrada i postaviti klupe i korpe.

„Uz zahvalnost gradskom Zelenilu, JP „Poslovni centar Rakovica“ očekuje podršku i drugih komunalnih preduzeća i opštine, jer počinje sveobuhvatan posao, u okviru koga je svaka pomoć dobrodošla. Očistićemo i popravićemo prilaze kako bi se gradjani osećali bezbedno, jer za te poslove same zgrade nemaju dovoljno sredstava. Stanari imaju samo jednu obavezu - da potom vode računa o svojim ulazima, kako bi ih i naredne generacije koristile“,rekao je Andrija Čupković, direktor JP „Poslovni centar Rakovica“.

Do kraja ove godine u rakovičkimulazima bićerešeno 1000 problema, a u naredne tri godine i preostali, kako bi sve stambene zgrade imale uređene prilaze.Na ovaj način će u svakoj od 800 zgrada biti urađeno po nekoliko malih projekata i to tako što će svake godine Skupština zgrade moći da se opredeli za jedan.Svi oni koji žele da se prijave za akciju malih projekatamogu preko Skupštine stanara da se obrate JP „Poslovni centar Rakovica“ na telefon 011-3051722.  

 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana