Ми радимо, ви сачувајте

MojaRakovica7

Линкови

Sportski centar Rakovica

Grad_Beograd

 

 

Opstina_Rakovica

 

Infostan

 

Gradske_pijace

 

Zelenilo

 

 

Ukoliko su vam potrebne polovne auto gume onda je taj sajt pravo mesto za vas izbor jer na jednom mestu mozete pronaci prodaju polovnih guma iz uvoza, zimske, letnje, all season, za auto i kombi.

Ukoliko volite da izlazite u Beogradu onda je splav Port dobar izbor jer vas očekuju najbolje svirke i najbolji noćni život do jutra. A ako želite da u toku letnje sezone odete na odmor do Crne Gore i pronađete najpovoljniji autobuski prevoz posetite www.autobuskiprevoz.com gde se možete informisati ali i kupiti autobusku kartu..

Nova godina se bliži i svakako je potrebno da na vreme odaberete novogodišnji doček po vašoj meri. Na gdeizaci pogledajte sve dočeke nove godine u Beogradu!

Klub restoran u okviru Beton Hale Klub Komitet. Ukoliko volite klubove, odnosno Beton halu onda je klub Kasina pravi izbor za vas.

Beograd je dobio novo mesto za noćni provod, u pitanju je splav Leto, a sigurno je da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mesta za izlazak.

НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОНИ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДНЕВНОГ ЦЕНТРА У БОРСКОЈ УЛИЦИ

četvrtak, 14. januar 2021
138573516 10158828267213490 3849136579534890032 oПоводом новогодишњих и божићних празника настављена је традиција даривања деце која похађају Дневни центар за боравак деце и омладине са сметњама у развоју у Борској улици. Малишане су данас посетили градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић и директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић.
Они су поклонили штићеницима боравка адекватне поклоне обезбеђене личним средствима, који ће им помоћи у настави и игри током читаве године. Поклони су набављени након консултација са руководиоцем Центра Мирјаном Билбијом која је навела који су то реквизити потребни за образовање и развој деце која похађају ову установу. Због прописаних епидемиолошких мера поклоне су испред улаза у Центар примили запослени у овој установи. Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић се захвалила Градској општини Раковица што брине о корисницима ове установе.„Желим да се захвалим руководству Општине Раковица што традиционално полаже пажњу и води рачуна о свима онима којима је помоћ најпотребнија. Ово је лепо време у години, време празника, време даривања и овде смо заједно како бисмо примили поклоне од Градске општине Раковица. У питању су поклони за кориснике Центра, деци са сметњама у развоју, која живе на територији Општине Раковица. Велико хвала Општини Раковица што увек брине о нашим корисницима“, рекла је Станисављевићева.
 Директорка ЈП „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић је подсетила да је одлична сарадња са Центром успостављена пре више од осам година када је председник Општине Раковица био Милосав Миличковић. „Ове године наставили смо традицију даривања деце која похађају Дневни боравак у Борској улици. Новогодишњи поклони које смо обезбедили су скромни али су од срца и верујем да ће деца уживати у њима. Ово је прави пример како добром сарадњом Града, локалне самоуправе и установе, могу да се постигну добри резултати и да се ураде лепе ствари за ову децу. Сарадња локалне самоуправе и Центра у Борској улици траје више од осам година, а започео је тадашњи председник Општине Раковица Милосав Миличковић, који је и сада учествовао у набавци поклона. Осим што редовно дарујемо децу, више пута до сада Општина Раковица је помогла Центар опремањем просторија, набавком неопходне опреме, одржавањем прилаза објекту и на многе друге начине. Милосав Миличковић је лично обезбедио донацију намештаја за овај Центар. Имајући у виду да се сваке године повећава број корисника, важно је да сви заједно, Град Београд и Општина Раковица, изађемо у сусрет и задовољимо потребе малишана и запослених у овој установи“, рекла је Душица Стојковић.
 Она је у своје име и у име државног секретара Милосава Миличковића, пожелела деци, њиховим родитељима и запосленима у Центру пуно здравља и среће у овој години.
 Дневни боравак у Борској улици са радом је почео пре десет година. Укупне је површине 173 квадратних метара и располаже са два боравка, радионицом за радно-окупациону терапију, салом за физичко, сензорном собом, трпезаријом, амбулантом, приручном кухињом и пратећим просторијама. Боравак је опремљен и неопходним намештајем и може да задовољи потребе до максимално 25 корисника.
 По структури Боравак збрињава и пружа услуге из области социјалне заштите особама са лаком, умереном и тешком менталном ометеношћу као и особама са вишеструком ометеношћу. У дневни боравак се примају деца и омладина старости преко десет година.
 
free pokerfree poker
2012 Poslovni centar Rakovica.
Sva prava zadrzana